Loueeh!

 
hahaha! jag kommer ihåg det här :'D Ser ut som Louis kollar omkring sig för att ingen ska se att han står på tå.. xd

1. Varför vi gillar dem - Nathalie

Finns så sjukt många anledningar till att älska One Direction. Det jag fastnade för hos dem är deras personligheter. alla är så olika, men ändå så lika!
Deras röster är gudomliga.. och jag älskar att de är så ärliga. De vågar visa vilka dom är, och de bryr sig liksom inte om vad andra tycker. 
Jag älskar hur de leker runt på scenen och inte tar livet alltför seriöst.
Det går liksom inte att förklara varför man gillar dom och det dom gör. Jag bara gör det... ♥
 
 

reasons why...

Så coolt! Gå in på google och skriv "reasons why" då kommer de här förslagen upp! #DirectionersRule

1. Varför vi gillar dem - Jessika

Okej, det finns så sjukt många anledningar till varför jag gillar de här killarna!
Ska försöka att förklara varför. Jag gillar deras musik, det gör jag, men jag tror ändå inte det är den största anledningen till att jag är det fan jag är idag. Man kan ju gilla massor av olika artister och låtar utan att vara ett stort fan och fangirla på sättet directiones gör.
Så på något sätt så är det inte bara deras musik som fångat mig in i den här världen. Utan det är liksom dem, förstår ni? Nej, ska försöka förklara. Det är sättet de beter sig på, deras förhållande till varandra, deras skämt, deras skratt, deras accenter, deras egenskaper, deras bus... Finns så mycket där! Men ändå så är det svårt att förklara. Vissa har nog svårt för att förstå hur man kan gilla en känd person på grund av deras egenskaper när man inte ens känner dem, men efter att tittat på tex. deras perioder på x-factor, deras video diaries, deras intervjuver, deras uppträdanden, papparazzi videos, eller läst alla deras tweets och allt annat där ute, så kommer man faktiskt närmare dem. Man vet hur de är, vad deras skämt går ut på, hur deras privatliv ser ut, hur de är som personer och såklart hur de ser ut och klär sig.
Men en stor del är att det just är dem, alla fem killarna. En mer eller en mindre skulle förstöra allt. Alla har sin viktiga roll i bandet och det skulle inte funka om någon hoppade ur. Det är viktigt att de har varandra, att man vet att dem finns där och en av de gulligaste sakerna är deras bromance till varandra. En annan grej är att de fortfarande är så jordnära. Efter att ha lyckats så bra med sina karriärer från att vara fem helt vanliga killar så är det svårt att fortfarande vara sig själv. Om man lyckas sälja miljontals skivor, sälja ut arenor och ha så många fans runt om i världen så kan det vara svårt att veta var man har sig själv. One Direction är fortfarande sig själva, de är tacksamma för att vi finns och de ser inte sig själva bättre än någon annan.
Sen ääälskar jag fansens relation till varandra. Tror ärligt talat inte det finns tajtare fans än directioners, vi är en familj. Visst finns det otrevliga fans och så, men majoriteten håller ihop. Vi förstår varandra. Låter så extremt töntigt, men det är så sant! När jag träffar ett 1D-fan så har vi så himla mycket att prata om!
Det är ganska sjukt för att jag skrev inlägget innan jag la in bilder och när jag hittade bilder så fanns det så många som machade just det jag skrivit! De som inte är fans, förstår nog inte på samma sätt, men alla fans tycker nog liknande saker. Det bevisar ju bilderna som machade just precis det jag skrev! :)

10 days of One Direction

 
1. Varför vi gillar dem
2. Favoritlåtar
3. Favoritbild
4. Favorit framförande i X-Factor
5. Om du var en av killarna för en dag, vem skulle du vara och varför?
6. Ditt favorit "magazine cover" bild på dem
7. En bild på 1D som du är besatt av/älskar
8. Roligaste/bästa intervjun
9. Favorit One Direction citat
10. En bild på dina One direction saker
 

Om oss

 
Vas happenin' ? Vi är fyra galna One Direction fans, och vi bestämde oss för att göra en blogg om 1D.
Vi kommer skriva lite allt möjligt här: Noveller, nyheter, och sånt vi tycker är kul!
Här kommer lite info om oss:
 
Nathalie:
Jag är en tjej på 15 år som älskar allt med One Direction! De är i mina tankar hela tiden, och jag skojar inte... 
Under sommaren 2011, någon gång i April 2011 tror jag till och med så upptäckte jag One Direction. De var inte direkt kända då, utan de hade nästan precis avslutat sitt deltagande i The X-Factor, UK. Jag kommer ihåg att jag var inne på Facebook, och där såg jag att någon i min skola hade skrivit om dem. Så jag googlade dem, och fick fram den här bilden på dem. Som jag tror var nästan den enda på dem, haha.
 
Jag satte direkt igång att kolla på deras Auditions på YouTube, och jag kollade också på deras berömda Video Diaries. Jag började få One Direction Infection nästan direkt... och det tog inte lång tid förens jag smittat ner mina vänner också!
 
Jessika: 15årig directioner här med! Har tidigare haft en egen privatblogg, men plugget var ivägen så jag bestämde mig för att sluta. Men nu när vi är 4st så kommer uppdateringen att vara på topp, sen så har vi ju ett ämne som vi kan blogga hur myyyycket som helst om!! Nathalie är anledningen till att jag är en directioner, hon har förstört mitt liv... Haha, nejdå, men de är bokstavligt talat mitt liv :). Jag har träffat/sett killarna 3 gånger. Första gången var den 2 oktober 2011, det var med Natta och några andra, vi väntade på dem i ca 12h. Haha, det var helt sjukt, men så värt det! Den dagen kramade jag alla förutom Louis! Andra gången var den 11 maj 2012 då var alla vi fyra med och det var utanför deras studio. Den senaste gången var för inte alls länge sen, den 2 november 2012, då var alla vi fyra också med. Det var på xfactor, de uppträde LWWY och WMYB. Vi ska såklart också på deras konsert den 8 maj 2013, så taggaaad!! Ses vi där?
 
Nelly: Hejsan svejsan, jag är 15 år och är allvarligt drabbad av den världsdominerande sjukdomen ONE DIRECTION INFECTION! Det är så härligt på något konstigt sätt att vara så här galen som man är över någonting, hela ens liv kan verkligen bara vändas upp och ner och bli så underbart och spännande, när just dessa 5 killar kommer in i bilden.
Jag har varit en enormt galen Directioner sedan maj 2012 alltså i ungefär 6 månader, innan hade jag bara hört någon låt då och då och hört att Nathalie och Jessika hade pratat om dem en del i skolan, men efter att jag fick se dom första gången IRL har jag varit FAST!, jag blev så nyfiken på vilka dom var och gick hem och tittade på vartenda tillgängliga youtubeklipp på dom(ni känner säkert igen er)
Ibland kan jag verkligen bli så sur på mig själv som inte upptäckte dom tidigare men man får helt enkelt leva i nuet! 
Det här är min första riktiga blogg som jag verkligen ska satsa allt på för att den ska bli så bra som möjligt! 
Som Jessika skrev ovan så ska vi på deras konsert i Maj och det ska bli så j*vla grymt! har redan börjat planera  allt i mitt lilla huvud, och idag är det bara 160 dagar kvar!!!! Woop Woop! 
 
Stina: Jag är en 15 årig tjej som är helt galen. Det går inte en dag utan att jag pratar, läser eller lyssnar på dem, jag har gjort min familj galna och det tycker att jag har blivit knäpp. Jag kommer inte i håg när jag upptäckte 1D, men jag tror det var någon gång efter one thing hade släppts. Men mina kompisar fick reda på att jag gillade dom för ca 9 månader sedan, och då blev jag ett större fan än jag var innan. Innan visste jag typ inte ens vad de hette och blandade ihop Louis och Liam hela tiden. Men nu idag så är jag helt galen över dom och just nu lyssnar jag på heart attack som är as bra.